Om oss

2001 bestämde sig några lajv-och rollspelsgalningar i Timrå för att vi skulle starta en spelförening, och så blev det! Vi började med spel- och pysselkvällar i en källare eller i någons vardagsrum, och i juli 2002 arrangerade vi vårt första lajv, Nidumkrönikan I – Vardanska Krigen. Idag har verksamheten växt och vi håller i ett flertal lajv, håller rollspelskvällar, spelkvällar och andra arrangemang. Föreningen är bunden till Sverok. Vi är en liten förening med många arrangemang och mycket engagemang!

 

Verksamhetsgrenar

Våra verksamhetsgrenar är:

* Levande rollspel (Lajv)

* Figurspel

*Rollspel

*Brädspel

 

Styrelsen

Nuvarande styrelse består av Emmelie Nordström som ordförande, Martin Calissendorff som sekreterare och Elin Dalstål som kassör. Vårt huvudsakliga syfte är att hålla ordning på det administrativa i föreningen och hjälpa arrangörer med sina arrangemang, både med kunskap, ekonomi och andra resurser.

Vill du bli medlem? Det kostar 50 kr och du kommer vara försäkrad under alla våra arrangemang samt ha tillgång till alla vår resurser. Maila oss på midalvariket@gmail.com!

 

Vad vi kan hjälpa dig med! 

Om du vill arrangera men vet inte riktigt hur du ska börja kan vi hjälpa dig med det! Vi kan hjälpa dig lägga en budget, bistå med ekonomiskt stöd, hjälpa till med material till ditt lajv eller konvent som du vill arrangera. Vi har över 15 års erfarenhet av att arrangera olika lajv och spelkonvent för rollspel och lajv.

 

Trygghetspolicy

Under 2016 har styrelsen fått i uppdrag av årsmötet att ta fram en trygghetspolicy för föreningen och alla arrangemang som arrangeras under föreningen. Detta kommer publiceras här på hemsidan när det är färdigställt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *