Här slutar allmän väg

Var? Gravmark

När? 27-30 juni 2019

Kontakt? midalvariket@gmail.com

Vår vision

Tystnad, avstånd och familj.

Hemvändare och de som aldrig for.

De som har hoppet kvar och de som redan givit upp.

Vi vill bjuda på ett lajv som berättar om människor vars liv och öden sällan får synas. Ett lajv som bjuder på melankoli och mörk humor. Där vi berör frågor som handlar om utsatthet på en plats långt bort från allt, där makten över ditt liv inte finns på orten och där din röst inte hörs. En plats där den sociala sammanhållningen är stark och grundad i släkt och relationer. Men där din plats i den är svår att rubba.

Genom detta hoppas att vi kunna ge er som har en relation till det här livet ett nytt sätt att se på det här livet och bearbeta det. Till er som inte har det önskar vi kunna ge en möjlighet att uppleva och förstå livet och problemen som är väldigt närvarande i dagens Sverige.

Om lajvet

Lajvet kommer vara uppbyggt i tre akter. Akt 1 handlar om en tidig sommar. Akt 2 utspelar sig under högsommaren året därpå. Akt 3 blir den avslutande och utspelar sig under sensommaren det tredje året. Du som deltagare kommer att spela en roll vars liv förändras under dessa år, då förutsättningar i bygden påverkas av yttre och inre omständigheter.

Vi kommer öppna arrangemanget på torsdagkväll. Fredagen kommer börja med workshops kring “norrländsk” kultur samt byns sociala dynamik. Akt 1 spelas sedan under fredag eftermiddag och kväll. Akt 2 och 3 kommer gå av stapeln under lördagen med en liten paus emellan, söndagen innehåller en wrap up innan hemfärd!

Du hittar mer information om det Praktiska HÄR!
Du hittar mer information om Anmälan HÄR!
Du hittar mer information om Isterträsk HÄR!

Vi som i huvudsak arrangerar detta heter Emmelie Nordström och Joel Carlquist. Mellan oss har vi 16 års arrangörserfarenhet och 45 års “norrlandserfarenhet”. Vi arrangerar under föreningen Midälvariket i Umeå.

Anmälan och mer information

Vi kommer öppna anmälan 1 maj och hålla anmälan öppen under hela maj månad. Tills dess kan du göra en intresseanmälan, på så vis får du personligen uppdateringar om lajvet och får kontakt med oss arrangörer.

Intresseanmälan gör du genom att enkelt fylla i vårt formulär som du hittar HÄR!

I slutet av mars kommer vi spika datum, sätta anmälningsavgift och släppa all annan information om lajvet, så intresseanmäl dig, håll utkik här på hemsidan eller följ oss på Facebook!