Anmälan

Vill du anmäla dig till Här Slutar Allmän väg? Så roligt, här hittar du all information du behöver! Har du frågor kan du maila oss på midalvariket@gmail.com

Avgift

Lajvet kostar 400kr + 50kr för medlemsavgift i föreningen Midälvariket. Vi kommer kunna erbjuda några rabatterade platser till lajvet.

Avgiften ska betalas innan sista anmälningsdagen 7 juni. Om du vill kunna dela upp betalningen finns det möjlighet att komma överens med vår kassör. Alla betalningsuppgifter får du i ett mail med en bekräftelse att du kommit med på lajvet 1 juni.

Antal platser

Det kommer finnas 30 platser på lajvet. Om fler än 30 deltagare anmält sig kommer vi lotta platserna 1 juni, och du kommer då bli meddelad via mail om du fått en plats på lajvet. De som eventuellt inte fått plats ställs i en reservlista.
Har du intresseanmält dig till lajvet har du förtur till platserna.

Rollskapande

När du fått en plats till lajvet kommer du att få ett färdigskrivet rollskelett. Vad du får baseras på dina svar i anmälningen. Alla kommer spela boende i eller omkring byn Isterträsk.

Anmälan

Nya som erfarna lajvare är välkomna på Här Slutar Allmän Väg! Lajvet är öppet för alla åldrar, men för att uppskatta spelet rekommenderar vi att man inte är yngre än 16 år. Det är tillåtet att ta med barn på lajvet, men det behöver meddelas i anmälan.

Anmälan öppnar 1 maj och stänger 31 maj. Du kommer då kunna anmäla dig via ett formulär som läggs upp här på hemsidan samt på vår Facebooksida!